Kontakt

[vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_custom_heading text=”Kontakt” google_fonts=”font_family:Montserrat%3Aregular%2C700|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” css=”.vc_custom_1467965940504{padding-top: 12px !important;padding-bottom: 12px !important;}”][vc_column_text]Konstnären Pernilla Stenberg
E-post: pernilla.stenberg@hotmail.com
Tel +46 72 155 09 05[/vc_column_text]

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ämne

  Ditt meddelande

  [/vc_column_inner][vc_column_inner width=”2/3″][vc_custom_heading text=”Om Pernilla” font_container=”tag:h2|text_align:center” google_fonts=”font_family:Montserrat%3Aregular%2C700|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” css=”.vc_custom_1467965354884{padding-top: 12px !important;padding-bottom: 12px !important;}”][vc_column_text]Jag älskar de stora penseldragen med mycket färg och tycker att tavlorna blir som bäst när det ”sjunger i penseln”, ett och annat danssteg kan det också bli framför staffliet med penseln i handen och musiken på högsta volymen i lurarna när jag målar.

  Jag har ägnat hela mitt liv åt dans, musik och skapande i olika former, började måla med olja för kanske 30-35 år sedan. Numera målar mest med akryl, men även akvarell och grafik finns med bland mina olika tekniker. På senare år har jag hittat fram till collage och det är ett fantastiskt sätt att binda ihop alla mina olika tekniker med.

  Förutom en 2-årig konstnärsutbildning vid Liljeholmens Folkhögskola har jag gått många kurser genom åren. Försöker komma iväg och måla ett par, tre gånger om året och det blir gärna en del konstnärsträffar/workshops i Skåne, Gerlesborgsskolan i Bohuslän, Danmark och hemma i Linköping. Det är en stor inspirationskälla att prova nya tekniker, idéer och tips från andra kollegor och på så sätt utvecklas i sitt eget konstnärskap. Det är oerhört spännande att dela sina erfarenheter och kunskaper med andra konstnärer, vi har så mycket att lära av varandra.

  Jag målar av glädje och längtan att få skapa vid mitt staffli och har en brinnande passion för färger. Mina bilder är ofta abstrakta med föreställande inslag.

  Naturen, poesi och musik är en stor inspirationskälla.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gmaps size=”300″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”This is custom heading element with Google Fonts” font_container=”tag:h2|text_align:center” google_fonts=”font_family:Montserrat%3Aregular%2C700|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][vc_column_text]

  I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]